17 december 2017 Kids X Mas Event

Wij zijn er dit jaar ook weer bij met onze lekkere cupcakes! Komen jullie ook een cakeje versieren? Of knutsel je liever een mooie kerstster?

Goed verborgen achter hoge dennenbomen ligt het best bewaarde geheim van Utrecht; Buitengoed de Boomgaard. Op zondag 17 december van 10.00 – 17.00u waan je je in de wereld die kerst heet, in een écht Dennenbos. Hier beleeft ieder kinderhart het échte kerstgevoel op een dag bomvol leuke activiteiten voor de hele familie.

Trek je laarzen aan, trommel vrienden en familie op en stap in je auto richting Bunnik want het is tijd voor KIDS X-MAS. Groter dan ooit en dit jaar zijn alle parkeerplaatsen bestraat, dus in stijl de allermooiste kerstboom uitzoeken.

Wat is er te doen?
Ga op ontdekkingstocht in ons magische dennenbos, waar je Ranger Swen ontmoet die je trucjes leert voor het maken van een echt kampvuur waarop je je eigen marshmallows gaat roosteren of popcorn kan poppen. Ga op de foto met de kerstman. Ben je lekker creatief? Dan pimp je je eigen kerstboompje. En heb je na het springen op het reuze springnet of het zweven in de nostalgische zweefmolen nog energie? Span die spierballen en ga voor de overwinning met de boomsleep wedstrijd of misschien ben je wel sneller in het omzagen van een kerstboom. Natuurlijk krijg je hiervan lekkere trek. Daarom zijn er heerlijke winterse lekkernijen & drankjes bij de kerststalletjes. Maar veel leuker nog is het bakken van je eigen kerstkoekjes of broodjes en om die te versieren. Ons polaroid kerstelfje legt al deze bijzondere momenten voor je vast.

Kortom, voor iedereen is het genieten geblazen. In ons kerstwinkeltje of bij een van de vele kerstkramen vind je alles om jouw kerst compleet te maken!

Toegang tot het Buitengoed = GRATIS
Voor deelname aan de activiteiten is een bandje verkrijgbaar = € 8,50 p.p. [kinderen vanaf 3 tot 12 jr]