Vossenfeestjes

Op je verjaardag leren hoe je chefvos wordt

Hoe leuk is het om op je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes zelf eten te koken en  te bakken? Bij kookstudio Het Vossenhol bieden we 3 soorten feestjes aan. Je kunt kiezen uit het maken van verschillende kleine hapjes, hartig en zoet, voor het bereiden van een 3-gangen diner of voor een Tapas menu.

special-1

Al onze feestjes zijn zeer compleet. Zo beginnen we het feestje altijd met een cakeje en limonade. Eventueel kun je ook kiezen voor een super-de-luxe taart of cupcakes. Bij een verjaardagsfeestje horen natuurlijk cadeaus. Deze verstoppen de kinderen in de kookstudio en mag de jarige gaan zoeken. Daarna gaan we alle hapjes of gangen zelf maken. We werken zoveel mogelijk met verse ingrediënten, dus zonder pakjes en zakjes. Aan het einde van het feestje eten we aan een mooi gedekte tafel en gaan de vosjes met een volle buik weer terug naar hun eigen holletjes.

Het is voor ouders en verzorgers niet nodig om gedurende het hele feestje aanwezig te zijn, het mag uiteraard wel. Alleen even foto’s maken aan het begin en einde van het feestje is ook mogelijk.

De feestjes vinden plaats in Kookstudio het Vossenhol.  Wij werken op  vrijdag, zaterdag en zondag (op zondag geldt een toeslag van €50,00).