Kerst bak – en knutselpakket

Wat ontzettend balen dat we nu met zijn allen in een lockdown zitten. Ook wij hebben onze deuren moeten sluiten. Gelukkig kunnen we ervoor zorgen dat jullie thuis ook een feest gevoel kunnen krijgen!

Na het overweldigende succes van onze bakpakketten tijdens de lockdown periode in maart en april, hebben we besloten om speciaal voor tijdens de kerstvakantie en de lockdown een eenmalig pakket aan te bieden. Juist in deze gekke tijd is het erg leuk om samen met je (klein) kinderen te bakken en te knutselen.

Bestel voor maar €15 een bak- en knutselpakket.

De pakketten kunnen worden opgehaald bij de Kookstudio (adres: achterdijk 14 in Bunnik) op woensdagmiddag 23 december tussen 14.00 en 15.30 uur of worden bezorgd in Bunnik en omgeving voor slechts €2,95. Daarnaast is er ook een afhaalpunt van de pakketten in Utrecht, Vlasakkers 17.

Het pakket is helemaal kant en klaar, jullie hoeven niets meer zelf te kopen in de winkel. Wat kan je allemaal maken en doen met dit pakket?

Bakken:

*gemberkoekmannetjes bakken en versieren (het pakket bevat een gemberman uitsteker en recept, zodat je het gemakkelijk nog eens kan maken)
*rendier marshmallows met chocolade
*kerstboompizza maken met onze inmiddels beroemde verse saus!

Knutselen:
*wiebelkerstboom maken
*kerstboom uit een papieren bordje maken
*versier een koksmuts
*kleur een kleurplaat

Voor de betaling van de pakketen sturen we een betaalverzoek. Bestel via mail, what’s app of het gemakkelijkst via onderstaand bestelformulier:

https://docs.google.com/forms/d/1Wxy0x9IVu26zVxoEyD3Gbstko4Inzeul2rYowlKL1Sg/edit

kookstudiohetvossenhol@gmail.com

0610390963