Kinderevenement zondag 30 september

Kinderevenement

Om het 5 jarig jubileum van kookstudio Het Vossenhol te vieren, organiseren wij op zondag 30 september, van 11.00 tot 16.00 uur, weer een leuk kinderevenement. Er zijn diverse activiteiten, zoals het versieren van cupcakes, koksmutsen knutselen, etagères maken, schminken en nog veel meer. En we organiseren een taartenbakwedstrijd voor kinderen.

De entree bij het evenement is gratis. Deelname aan de activiteiten kan via een stempelkaart die voor €5.00 aangeschaft kan worden.  De totale opbrengst van de stempelkaarten en de taarten van de bakwedstrijd gaat naar Stichting jarige job (www.stichtingjarigejob.nl)

Bakwedstrijd voor kinderen tot en met 12 jaar

Vind jij bakken leuk en durf je de strijd aan? Doe dan mee met onze taartenbakwedstrijd voor het goede doel.  Schrijf je voor 21 september in bij Nienke  via info@kookstudiohetvossenhol.nl  met je naam, leeftijd en welke taart je gaat maken.

Iedereen kan tijdens het evenement een stuk van jouw taart kopen waarbij de opbrengst naar het goede doel gaat. Er is ook een jury die je taart beoordeelt.  Aan het einde van de dag worden de winnaars bekend gemaakt en die krijgen uiteraard een leuke prijs.

Vanaf 1 september 2018 kun je je aanmelden voor de taartenbakwedstrijd. Aanmelden kan zolang er plaatsen beschikbaar zijn. Je meldt je aan door een e-mail te sturen naar Nienke op  info@kookstudiohetvossenhol.nl met je naam, leeftijd, telefoonnummer(s) en de naam van je taart. Na je aanmelding stuurt Nienke jou binnen enkele dagen een bevestiging en het regelementje van de wedstrijd.

Heel veel succes met bakken en graag tot ziens op 30 september!